חדשות גדולות! שני מחקרים חדשים הוכיחו שוב כי לשוקולד כהה עם מעל 70% מוצקי קקאו יש יתרונות רבים. מחקר שנערך בסאן דייגו שנקרא בשם "ניסוי ביולוגיה" נעשה על ידי חוקרים מאוניברסיטת לומה לינדה בקליפורניה. במחקר בדקו האם לקקאו יש השפעות מסוימות עלינו והאם הן חיוביות. ואכן, מצאו שאכילת קקאו מועילה לזיכרון שלך, למצב הרוח, לחסינות שלך בזמן הימצאות דלקת ובעיתות מתח.

למעשה, השפעות אלה נובעות מחומרים הנקראים פלבנואידים. הם נוגדי חמצון וחומרים אנטי דלקתיים חזקים מאוד ונמצאים בשוקולד במידה רבה. ככל שתבחרי ליהנות משוקולד מריר עם אחוז מוצקי קקאו גבוה מ-70%, את למעשה תצרכי יותר פלבנואידים שלהם תהיה השפעה מועילה במיוחד ככל שאחוז הקקאו יותר גבוה. אז לסיכום, לאכול שוקולד להיות בריא!

 

תהני,

המגלות

 

 

 

No more articles