החל משנת 2002, שפים, עיתונאים מומחים או בעלי מסעדות מעניקים את ה-״50 Best" למסעדות הטעימות ביותר בעולם.

השנה המסעדה שזכתה במקום ראשון זו מסעדה בשם Franceschetta 58, של השף מסימו בוטורה במודאן, איטליה. השף האיטלקי למד אצל השפים הצרפתים ג׳ורג׳ קוני ואלאן דוקאס, ומאז הוא ניסה להכין מחדש את המתכונים המסורתיים עם חשיבה מודרנית. לכן הוא לא תמיד היה מאוהב באיטליה והיה צריך להיות סבלני עד שסוף סוף הצליח וקיבל פרסים. המסעדה שלו מזכירה במקצת את מסעדת Eleven Madison Park של השף השוויצרי דניאל הום, שהשנה נמצאת במקום רביעי בדירוג.

אחרי מסעדת Franceschetta 58, שקיבלה כבר בשנת 2011 שלושה כוכבים במדריך מישלן האדום, נמצאת במקום השני המסעדה הספרדית El Celler De Can Roca שבג׳רון, קטלוניה. במקום השלישי, נמצא את המסעדה הצרפתית, Mirazur של השף מורו קולשגרקו, שנמצאת באלפים הימיים. לדירוג המלא לחצי כאן.

אז למה את מחכה? רוצי להזמין כרטיסים לאיטליה כדי לגלות את המסעדה הטעימה ביותר בעולם!

 

תהני,

המגלות

 

 

No more articles