בואו נהיה כנות, מקדונלד פעם ב… תמיד גורם לנו להרגיש טוב! בעוד שהג'אנק פוד הפך לאויב שלנו, אין ספק שהמבורגר קטן, מדי פעם לא מזיק למורל! אבל היום הצ'יפס הוא שמעניין אותנו! ואכן, מחקר מדעי שנערך על ידי אוניברסיטת יוקוהמה הלאומית ביפן אשר פורסם בכתב העת "Biomaterials" הראה שרכיבים הנמצאים בצ'יפס של הענק האמריקאי מונע התקרחות.

הסוד טמון במרכיב מסוים: דימתילפוליסילוקסאן, המשמש להכנת הצ'יפס המפורסם של המותג.

אלו חדשות שישמחו מאד את הגברים שלנו, הסובלים יותר מנשירת שיער יותר מאשר הנשים, אבל לא רק! הסיפון של המקלחת גם יכול להתחיל לחגוג!

בואו נהיה כנות, לאבד את השיער, זה חתיכת סיוט! והנה מצאנו עוד תירוץ למה כן לאכול צ׳יפס! בתאבון!

 

תהנו,

המגלות

 

 

מקור: Giphy

 

 

No more articles