מה לעשות כשנותרו לך בננות בבית? מכורה למתכונים מקוריים ובריאים? אל תחפשי יותר, המתכון הבא ללחם בננה הוא במיוחד בשבילך!

קל, מהיר, פשוט, ועם מעט רכיבים, לחם הבננה הזה ישמח את כולם – הבטחה שלנו!

לחם הבננה מגיע אלינו הישר מארצות הברית, והוא דומה יותר לעוגת שיש בננה מאשר ללחם. במקור זה היה פתרון לניצול בננות רכות מדי. אז במקום לזרוק אותן, הם היו מעדיפים לאפות אותן  בצורה שונה: לחם בננה.

טעים ובריא, לחם בננה יתאים לכולנו. לארוחת בוקר בריאה או לנשנוש עם הקפה של אחר הצהריים, לחם בננה מתוק ישתלב ביום שלך בצורה מושלמת ובריאה.

אז במיוחד בשבילך, המגלות הכינו את המתכון הכי טעים של לחם בבנה.

מוכנה לאפות ולהנות?

 

תהני,

המגלות

 

רכיבים:

3 בננות בשלות

1 בננה בשלה אבל לא רכה

300 גרם קמח

1 שקית אבקת אפייה

100 גרם סוכר חום

125 מיל' חלב

2 ביצים

40 גרם שמן קוקוס נמס

1 כפית קינמון

קמצוץ מלח

 

הוראות הכנה:

לחמם את התנור לחום 180 מעלות צלסיוס

לשמן את התבנית

למעוך את 3 הבננות הבשלות

בקערה לערבב את ה"חומרים היבשים": קמח, א. אפיה, קינמון וסוכר. לערבב הכל

בקערה שניה ל"חומרים הרטובים": להקציף ביצים לקצף יציב ואז להוסיף חלב ושמן קוקוס.

להוסיף לקערת הרטובים את 3 הבננות שמעכתן ולאחר מכן לאחד עם קערת היבשים.

לעבב את הכל לכדי בצק

את הבלילה לשפוך לתבנית עוגה, לחתוך את הבננה שנותרה ולסדר יפה על הבלילה.

לאפות למשך 45-50 דקות

כשהלחם מוכן, תני לו להתקרר במשך 5 דקות (כדי שלא יתפרק כשאת מוציאה אותו מהתבנית)

בתיאבון !

 

מקור: TheBakerMama@

 

 

 

No more articles